Friday, June 17, 2011

perpisahan ini :'(


assalamualaikum.

sila ambil mood sedih utk entry kali nie :) tarikh 03 julai 2008 - 17 jun 2011, tarikh yg aku akan ingat smpai biler2, aku xkan penah lupekan tarikh nie, 03 julai 2008 lah tarikh aku mengenali seseorang yang sgt2 bermakna bagi aku, seseorang yang aku sayang sgt2, seseorang yg aku xkan lupe sampai akhir nafas aku. aku hepi disamping dye, aku bahagia sgt2, dye ade mase aku susah & senang. dye terlalu baek utk aku. dye selalu buat aku tersenyum dan ketawa. saranisah binti mat, ko la bff aku sampai bila2. terima kaseh sebab selalu ada untuk aku, terima kasih sebab sudi kwan dgn aku. terima kasih coz anggap aku bff ko. terima kasih sgt2. tapi hari nie 17 jun 2011 ktowg akan berpisah :(

sara, aku rindu ko sgt2. terlalu rindu. sara, aku xtaw la aku kuat or tak utk lalui sume nie. aku takot aku xkan jumpe ko lagi, mcm mase kite berpisah ngan fira :( sampai skang kite xpenah jumpe bertiga lagi kan? aku rindu kenangan kite, dulu bertiga, pastu berdua & skang aku sorang :'( sara, aku harap ko xlupekan aku. please jgn lupekan aku ! pasnie dgn sape lagi aku nak buat lawak, nak mgade2, & nak bercerita :'( bler lagi kite dpt borak2, gelak2, mkn same2, kuar same2, hangout same2, yg pling penting karoke same2. mesti aku sedih lau dgr lagu yg ko slalu nyanyi time karoke.

sara, nape ehh kite xpenah gado enn. huhu. kalu masam muke ngade tuu mmg laa. tp mnde2 pown kite paham dah 1 same laen. ko la byk gler mengalah ngan aku. aku taw, aku byk wat ko terase hati kan? betol x? aku selalu xjoin ko, kalu ko hangout or g mane2. aku selalu spoil mood ko time kite kuar, sara aku mintak maaf sgt2. aku xtaw nak nilai yang mne 1 lebih penting, aku taw ko byk berkorban utk aku :'( 

sara, mesti kite da xboley jadi mcm dulu2 lagi kan? hmm. nape la cepat sgt mase berlalu :( sara, nnti nak kawen ngan en.abangsayang ko jgn lupe jemput aku taw. lau lupe cyap la ko, aku majuk ngan ko. hehe. nnti anak ko anak aku gak aww. hahaha. xley aku nak bayangkan cmne nnti. tp aku harap if ade umo yg panjang kite akan jumpe ag, jage diri elok2 k, selalu2 la contact ngan aku. :)



aku harap nie bkan last kite hangout same2 k, sori mase hangout nie aku spoiled kan mood korang :(


nie mase ko da nak gerak balik kg & tinggalkan aku, sedih sgt2, biler aku tgok muke ko sebak giler, aku tahan gak n cube control & senyum, tp xboley :'(


sara tengs utk card nie, comel sgt2. aku da bace da, aku syg ko sgt2 !


sara tengs sgt2 coz jadi bff aku, aku harap kite bff sampai biler2 !


sara patot la ko xajak aku kuar ari semalam en, upenyer ko beli card nie utk aku, aku bace sambil T.T , tengs a lot ! 


da kosong da, hmm :(

byk lagi gamba kite, tp sume ade kt laptop ag satu. aku harap ko xkan penah lupekan aku. kalu aku kawen nnti ko wajib dtg taw. hehehe, lau x cyap la ko mmg aku majuk ngan ko. jage diri elok2, jage kesihatan. ko la kawan aku dunia akhirat. friendship never end oke :) love you~

6 comments:

Miss F.a.t.t.y said...

sabar k azua :) jangan sedih sedih.. setiap pertemuan pasti ade perpisahan.. yang penting korang best friend sampai biler2.

gadis oren said...

yup..best friend sampai biler2:) tengs ajrun..

amir aizat said...

pasang lagu perpisahan ini, aizatAF.hehe

anyss said...

sedeyhnyeeeee :(

gadis oren said...

uhuk uhuk :( sedih .

Cik Sara's said...

baru skunk aku bace post ko nehh ewa . aku xberkesempatan . lame xbukak blog . jangan sedey2 ea . mintak maaf tu jerkk yg mampu aku bagii . aku harap ka akan ingt kad yg aku bagi tuhh ea ;)) yerrrr , kite bff smpaii biler2 . jangan sedey2 ea . skunk ka p0wn dah habis kan . insyallah pasti kite akan berjumpe agi ok , dapat hngout same same ea :)) love u ewa ;)