Wednesday, February 1, 2012

ape yang gembira sangat hari tuuuu ?

assalamualaikum ^^


firstly sori sori sori, aritu janji nak update blog 27hb januari kan ? last2 1hb febuari jugak baru boley update . alkisahnyer byk sgt masalah, 26hb tu da plan nak terus balik jengka then sempat la nak update en , last2 25hb tu dpt kol dari akak elly sruh stay rumah dye coz baby karina admit hosp. cancel la nak balik jengka, 26hb terus g rumah akak kt balok. 27hb sampai 30hb aku da stuck kt sane. 31hb nak on9 lak bodband lak xde, nie pun baru langgan CELCOM BROADBAND . terbaek ! coz kt jengka line celcom jer yang ade 3G


oke2 nak citer lak ape yang gembira sangat aritu , sampai terserlah ke'eksaited'an aku en . hehehe . malas nak taip sangat, biar gambar jelah menceritakan semuanyer ;)




sengih jer pokcik nie 

ngah feeling mkn aiskrim 


cara-cara makan aiskrim, huhu



biler dua-dua berposing mcm tiang . huhu

 sengih lagi pokcik nie . hee

hehehe ;p

p/s : kucing pun sibuk duk kacau aku nak update blog, adehh =.="

5 comments:

Paris Lipton said...

alolo...jeles2 hehe

gadis oren said...

hehehe , jgn jeleshh .

Phat said...

kat mana dating tu hehe

gadis oren said...

abam phat : nie dating kt kuala terengganu . hehehe :D

Cik Firus said...

salam...jom baca entry menarik kat sini http://yanaalias.blogspot.com/2012/02/bio-rejuv.html & http://yanaalias.blogspot.com/2012/02/slim-diet-2.html