Sunday, April 1, 2012

selamat bertunang nonoi ;)

assalamualaikum..

semalam aku ade mnghadiri majlis pertunangan kawan sekolah, kire one of my bff. nama dye nurul hafizah a.k.a nonoi ! hehe kitorang panggil nonoi jer, kire nama manje & timangan dye la tuu, unik kan ? 

sebenarnyer xsangka pun dye nk bertunang, tbe jer buat announcement bgtaw nk wat majlis tunang 31/3/2012. xper coz aku hepi sgt, sorang2 dah nk kawen. yang da jadi mummy pun ramai & xlupe a mummy to be pun ade jugak, yg bakal berkahwin xlame lagi pun ade. gamaknyer aku orang terakhir kawen kot. hahaha. xpela aku kasik korang lepas dulu oke. 

best sgt majlis semalam, paling best sbb mase2 mcm nie la kwn2 sekolah akan berkumpul balik, tp kwn2 rapat or geng2 aku mmg wajib ade ! kitorang la tukang wat happening, perangai xubah2 mcm mase zaman sekolah menengah, nakal xsudah. hehehe 

semua tunjuk kt nonoi ! hehe

alahai, sopan jer sume.
mase nie yg depan2 tu sume nak amek berkat la konon. haha, yg belakang sume da bakal2 wife & mummy ;)

tgok la muke, eceh konon nk wat pandang ke lain. ape pun xboley.

yang baju kelabu tepi sekali blah kanan, jari duk wat peace. tuu bakal mummy xlame lagi. hehe

love sumer2 !

ada 2 orang lagi yg xde lam picture nie, mummy fizan & mummy tihah. dowg balik awal sgt.

credit to pjah.

semalam xbawak pun kamera, kamera xde betri, lupe nak cas, huhu. mujur la ade gak gamba dari kwn nie haa, curik kt fb dye. hihihi. pjah jgn marah k ;p

15 comments:

luqman zakaria said...

hehe,sakan bergambar..orang yg update entry bile pulak??? lalala~

naiemah_ramli said...

waa..cantik je gambar ^_^
tahniah nonoi ^_^.. *wah..mcm knal lama ja..hehe

gadis oren said...

luqman : orang yg update entry nie xtaw la biler, huhuhu
naiemah : hehe, mcm da kenal lame ek ? kih3

puterifarisya said...

blaja kat shahputra yea? :)

Cik Kay Jue said...

wah memang best ar dpat kumpl balik kawan2 sekolah.. :)

gadis oren said...

puterifarisya : sy ex-student shahputra, baru jer abes study, blaja kt shahputra jgak ke ?
cik kay jue : hehe, best sgt2 taw. bkn selalu dapat jumpe kwn2 mase sekolah ;)

Nurrul said...

Tahniah , smoga cepat2 mkn nasi minyak pulak ?
Gadis oren bila pulak ? >_<

gadis oren said...

nurrul : hehe xtaw la biler, tggu org masuk meminang la dulu , ahaks gatai tol kan ? hehehe :D

Eimma said...

cik oren bila plak? ima da x sabar nak makan nasik minyak nie..ahahah

kaizen said...

xpe... enjoy dlu... nnt da smpi mase n jodoh kawen jugak....

*byk gak mbr2 kawen mude...

gadis oren said...

eimma : hehe xsabar ekk ? doa2 la supaya cik oren cepat2 cket kawen . haha

kaizen : hehe , betul2 . lau kawen mude2 sgt xbesh jugak , xpuas enjoy ;)

Adylia Qarissa said...

Tahniah buat mereka. Semoga hubungan itu kekal hingga nafas terakhir.

gadis oren said...

adylia : insyaallah :)

☂ SHAHAZ ☂ said...

hai :) saya singgah blog awk ni. sya nak text awk kat shoutbox, tpi xdpt buka. hehehe. lagging sgt broadband kat brunei ni :D slm kenal ya

gadis oren said...

shahaz : hai shahaz , salam perkenalan yer . hehe :)