Saturday, October 20, 2012

rasa terharu la pulok ^^

assalammualaikum ^^

nak tahu tak tadi tiba2 rasa mcm nak check nuffnang, lepas tu try la godek2 sikit nak tengok UV, KEYWORDS & REFERRALS.

pastu tengok, aik apesal ade referral dari blog bro prince noob plak nie? dah mcm pelik kt situ. aku pun try la bukak link referrals, tengok tajuk SEGMEN TERJAH BLOG AWEKZ, haih biar betol blog aku kene review ? scroll bawah "mak aihh mmg betol la !!" hahaha.

serius cam xcayo ! sbb aku bkn aktif sgt berblog nie, ataupun senang citer aku nie dlm kategori passive blogger, haha yela kot. ade mase & idea baru la aku up entry. mmg jarang sgt la, dlm sebulan aku rase ade la dua, tiga kali aku up entry. dulu rajin la jugak, semenjak da keje nie, aduihh malas betol. huhuhu

da lame da bro prince noob review blog aku, tapi baru skrang aku perasan, sengal tol aku nie, huhu

ha kt sini la aku terperasan ade referrals dari blog buasir otak ;D

 segmen terjah blog awekz

aku yg tengah2 tu, adess rasa malu lak. kih3




p/s : tq to blog buasir otak sbb review, tq sgt2 !!

5 comments:

Prince of Noob said...

:)

Tokey Anggur said...

oklah tu ... kan dah glamour huhuhuu

gadis oren said...

haha xglamer pun la ;D

kura said...

yeee. aku jumpa blog ni pun dr blog diaa. untung la jadi awekk woo. whahaha

gadis oren said...

huhu xuntung mane laaaa .