Friday, February 18, 2011

Blog Ini Buat Anda

assalamualaikum sumer (:
oke mlm nie nk join segmen kt blog bangku kosong. tarikh tutup segmen nie 19 feb 2011, naseb bek sempat join . hee :D mane la taw kot2 ade rezeki kan boley muncul kat blog bangku kosong pas2 boley jadik penyibuk kelas pertama kt blog bangku kosong. hehehe^^ . 
  • dalam segmen nie ape yang gadis oren harus buat adalah seperti berikut : 
  1. bagaimana anda boleh mula berblog ? jawapan : alkisahnyer gadis oren mula berblog disebabkan pengaruh rakan sebaya. besar impak upenyer kalau da kena pengaruh nie , mula2 layan blog kwan2, tgok dowg share mcm2 citer kt blog, dlm hati "uish syok gak kalu dpt kongsi2 citer ngan owg laen" tapi mase tu otak xbape nk berkembang lagi, xtaw cmne nk godek blog, so mase bulan2 pertama blog nie ade, xbape nk aktif sgt, da lame 2 agak2 iQ da mkin tggi cket baru la pandai duk berblog. ha cm2 jela sejarah gadis oren mula berblog.
  2. kenapa anda berblog ? jawapan : satunya gadis oren nie suka mngarut, suka kongsi2 cerita ngan owg laen, bkn ngumpat oke ! (: ha tang tu jgn salah paham , pas 2 sbb nk ilangkan tension, mcm2 masalah duk pkir al mklum la student era masa kini mmg suka pikir mcm2. huhu ^^
  3. selama mana anda ingin berblog ? jawapan : i'allah selagi ade roh dlm jasad nie, selagi ada masa, selagi termampu, selagi xkering idea, selagi ada rindu utk berblog & selagi ada sokongan dari blogger2 laen, gadis oren akan tetap berblog. doa2kan lah ^^
  • letakkan gambo (copy url gambar) dan letak pada entri pastu link ke blog. DAH SIAP !



    klik gambar utk ke blog bangku kosong

    note : maseh abg hasrul hassan sebab buat segmen nie (:

7 comments:

hasrul hassan said...

Salam .. ok dah tngok dah ni .. :) dan terima kasih ehh sebab sudi join segmen saya buat.

oja_alia said...
This comment has been removed by the author.
oja_alia said...

as salam....hyee~chumel blog!terjah dr blog bangku kosong....

oja_alia said...

as salam....hyee~chumel blog!terjah dr blog bangku kosong....

hana said...

gud luck...
hehe..
=D

gadis oren said...

tengs u all (:

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE