Wednesday, October 17, 2012

aku terima nikahnya ahad baru nie

assalammualaikum ^^


ngeh ngeh ngeh :D tajuk kemain lagi kan, macam nk cakap aku pi menikah jer padahal, xhaderr mknenyer. huhu . aku pegi tgok muvie "aku terima nikahnya" ptg ahad baru nie. xplan pun nak pegi, tbe2 mber2 ajak, aku pun laju jela nak pegi. sebab aku suke sgt2 nora danish & adi putra berlakon, sukee gilerr !

ktorang ambik tiket kul 6.25pm, sebelom masuk beli bekal chicken hot dog sorang satu, masing2 kebulur balik keje xmakan. nmpak kemalasan nak masak kt ctu ehh . hihihi. 

bagi aku citer nie agak besh la jugak, tp kan bahagia dowg tuu sekejap sgt, byk yg sengsara. sampai aku terpaksa derma airmata taw x, mengalir cm air sungai gak la, hoverr habes, ase cm aku termasuk lak dlm citer tu, huhu . mmg siyes sedih, aku tgok kwn2 aku yg laen punye la syok tgok, smbil kt tgn masing2 pgg tisu, biler tanye "weh nges ker ?" haih sume xngaku, "mne ade, mne ade" cehh ingat aku xnmpak la tuu , haha . tp biler da kuar wayang aku ase lawak pun ade gak tgok pe'el masing2. merah jer mata . wkakaka

: kesimpulannyer aku kasik citer nie rating ★ dari 5 ;D . well nie pendapat dari blog aku gadis oren. pendapat orang lain xtaw la kan, masing ade taste & feel masing2 :)

tu diaa besar gedabak punye big apple, huhu




9 comments:

Mk Syahir said...

tak ajak gua pon..sobss

Zul De Alexis said...

gua x berkesempatan lg nk tonton cerita nie..tapi tengok trailer menarik.

gadis oren said...

kih3 , lu org pegi la detim berdua, aww konfem sweet muittt ;D

piko ija said...

x ajak wa....:(

gadis oren said...

haha , piko jum tgok sekali lagi , tp lu belanje wa keyhh

k.nisa said...

ada baca review dari beberapa blog, ada kata cite ni best, ada kata cite ni terlalu cliche...tapi sbb nora danish comel so tak kesah ler kot..boleh layan...hehehe

gadis oren said...

jln cerita agak cliche , tp nora danish cute sgt2 !! pastu baju dye mmg gojes arr , gerammm . huhuhu

Mummy Adriana said...

Best ke? tapi macam sedihhhhh je! :) nora danish memang gojes....!

gadis oren said...

mmg sedihh pun kak . huhu