Tuesday, November 22, 2011

geramnyer dgn menda alah nie >.< ! (lomo aqua pix waterproof camera)

assalamualaikum ;)


cube tgok nie 

|
|
|
V


comey x ? nie la yang aku kate geram tadi. dah la warne pink. kamera lomo nie cam kamera dulu2 jer, pakai kodak. cume yang nie comey pastu waterproof plak tu, biler aku survey harga murah giler kot, rm39 SAHAJE !
amacam murah x ? tula aku kate, mane xgeram en. warna dye ada mcm2, yg bercorak pun ade. kalu tgok konfirm rambang mata lah, automatik jadi cmnie @.@ kepala otak pun weng weng. HAHA

actually aku usya kamera lomo nie kat blog ---> BANANA SHOP'S 



hehehe :D

15 comments:

Nurul ain said...

comelnya... :)
Inspirasi Nurul Ain

Phat said...

murah nya nape x beli 2 satu bg phat hehehe'

gadis oren said...

nurul ain : hee comey kan ?
phat : hehe , nak beli tuk diri sendiri pun ta dapat ag , huhu

syieda ;) said...

comelnya! pink lak tuh. cyes er rm39 only?

gadis oren said...

syieda : yup lau xcaye tekan la banana shop tu . heee

teratai said...

memang geram:)

gadis oren said...

teratai : kan3 ? hehe

Cik tikah said...

comelnya! dh jadi mcm trend ak ramai suka kamera ni. hehehe..

gadis oren said...

cik tikah : tula , skang sume owg duk story pasal kamera lomo nie , cute sgt !

cardiacku said...

bagus kamrenya sobat..salam persahabatan dari Indonesia

gadis oren said...

cardiacku : salam perkenalan :)

sara pedrosa said...

salam,

kualiti gmbar ok ke? kalo ok nak rembat jugak 1

aku_syera said...

, alahai comelnye !!! kalau dpat , konfem xnak lepas . haha :)

cik pinaz said...

gila punya comey .. tp tgk je la .. haha

Muhammad Faris said...

Murahnya ! tapi musykil la... ai berkualiti ke? takut guna2 jer dah rosak :P