Sunday, August 26, 2012

selamat hari raya aidilfitri

assalammualaikum..

selamat hari raya korang ! sedar xsedar hari nie dah pun masuk syawal yg ke 8. sekejap jer masa berlalu kan ? rase mcm baru semalam sambut hari raya. xpuas lak rase, hm hm maklom la tahun 2012 nie dah xsama mcm tahun2 sebelum nie, tahun nie da ade komitmen ngan kerja, so cuti raya pun sekejap jer. raya keempat da start kerja. duet raya pun da xdapat. hu hu hu. lau ade pun mak & abah jer yg kasik kt anak manje dowg nie. haha. manje la sgt (mata ke atas)

aku balik kampung sehari sebelom raya, dekat2 nak bukak pose jugak la baru smpai. 2 jam jer perjalanan, jln xjem langsung, mcm bukan nk raya plak. huhu. tp ase cm sedih lak raya tahun nie sbb xley nk spend masa dengan family, terutama mak & abah. persiapan sumer ala kadar jer, aku juz sempat beli kueh raya jer kt mak. dah tu pagi raya aku sowg jer anak mak & abah yang ada, yang laen turn rumah mak mertua. abg yg sowg tu plak kt lubnan. mujur ade pak sedara, sepupu sepapat raya ngan kami, xdela sunyi sgt, dan yang penting mak abah happy !


tahun nie tema warna kelabu ;)

posing2 jap.

posing lagi, walaupun nmpak cm kayu jer. huhu

dengan family belah abah, tp nie baru cket jer. 

raya kedua berjubah hijau.

en. sayang datang beraya kt rumah, tq dtg dari dungun ke jengka 

p/s : selamat hari raya maaf zahir dan batin ;)


6 comments:

Zul De Alexis said...

meh2 raya umh wa kat temerloh...ada duit raya

Phat said...

selamat hari raya maaf zahir batin..kelabu tema abg tahun lepas,..tahun ni oren gitu hehe

Kasih Salina said...

selamat hari raya..cantik juga tema color kelabu tu..akak belum pernah try color kelabu camni..

wahida said...

cantik la jubah u sis....serius berkenan...


p/s: salam, tengs drop by my blog n following mine, dtg sini nak follow balik...nice blog!!

luqman zakaria said...

cantik baju raye..hehe..selamat hari raye maaf zahir batin k!

yoon da-hyun said...

not too late ! hepi merdeka day :) btway , im following you . hit me back ~ thxxx <3 visit me : appledahyun.blogspot.com