Thursday, March 24, 2011

kesalahan besar gadis oren, OMG !

evilgrin0010 Free Emoticons   Evilassalamualaikum ^^V

gamba hiasan

hye sumer ! lamenyer xupdate blog, bz sesgt :( bz sbb slalu sgt balik kg. huhuhu :D . so kesalahan besar gadis oren adalah sbb da lame xupdate blog, sori100jutakali kt korang sumer ! korang paham2 jela kalu da balik kg mmg payah la nk on9, intenet lembab mcm lembu, slow giler babi ! mmg ase xsanggup nk on9. pas2 biler da lame giler xbukak mood nk berblog pown makin ilang. aku selalu cm2, biler da start berblog smula mule la jadi meroyan nk tulis entry jer. hua3, ape punyer pesen la manusia mcm aku nie.

lepas nie nie mybe aku akan update blog everyday, tapi itu pon kalu ade mase la, sbb nak dekat exam lak nie. so kena bg perhatian kt exam dulu & then baru la kt blog kesayangan nie (:

nota : arini ade upin ipin dtg kolej, teringin nk tgok tp apekan daye xsempat nk tgok sbb ade kelas, nak masuk audi kang malu lakk. huhuhu

 

3 comments:

cik kia said...

rajin-rajin kan la diri anda sebelum anda dirajinkan hehehe

June Flizzow said...

pentingkan exam dulu :)

gadis oren said...

cik kia : hehehe , mintak ampun. pasnie akan lebih rajen oke.

june : oke, i'allah (: