Friday, November 25, 2011

my little afeeQ ^^

assalamualaikum 


oke baru je balik dari kelas, sekejap je kelas tadi dari pukul 9am - 11am, topik paedeatric (kanak-kanak). tu pun just blaja calculation drug, utk pengetahuan kowg aku paling xsuke calculation. otak aku akan automatik akan jadi bingai kalu bab2 nie. hehe. tp tadi xdela teruk sgt. lecturer pun best !


tah pape aku mengarut kat perenggan atas en ?oke la aku just nak bgtahu 2minggu lepas aku baru je dapat anak sedara baru. baby boy ! name dye muhammad afeeQ hakim , lambat gler aku update en pasal nie kan ? aritu nak update xley, xde gamba mcm xsyok plak nak update. hehe, baby afeeQ plak kene tahan SCN sbb berat 4.2kg. so kene monitor glucose dlm darah dye la kot. tp alhamdulillah everythings fine. so sekarang nie aku da ada 7 orang anak sedara lelaki & sorang anak sedara perempuan. 4 orang lagi lelaki utk cukupkan 1 team bola sepak. hehehe :D



comey x my little afeeQ ? hehehe :D

p/s : sori la kalu lagu blog aku cam selenger bagi kowg. aku saje jer letak, nak feeling2. hehe :D lau xsuke kowg tonyoh jela kt button pause oke ;p

4 comments:

Phat said...

wah tahniah..ada geng la anak phat...hehe ;-)

gadis oren said...

phat: hehe , taw xpe . jadi boypren pon xpe gak . haha

Mama Haida said...

anak abg ery eyh?hehe tahniah2...eh anak sape yg sorg ppuan?anak abg mi?adoiii dh tak tau anak sedara nieyh.hihihi

gadis oren said...

a'ah nie anak abg ery , yg pmpuan sowg tu anak akak elly . hehe :D