Tuesday, March 29, 2011

" Show Me Your BFF Contest"

assalamualaikum !

mlm nie aku menyempatkan diri utk join contest dari belog Because she is NurulBadiah , da lame giler kwn aku cik fia & cik umie tag, tapi jiwa kemalasan aku giler tebal berinchi2x, awat la cheq pown xtaw mengapa cheq jadi begitu malas sejak dua tiga menjak nehh. erkk lari topik kan ? sori3 berbalik kepada topik asal tentang Show Me Your BFF Contest

oke syarat2 nak join contest nie :

  1. Terbuka kepada followers blog "Because She is NurulBadiah" .so sekiranya bukan followers .anda perlu follow terlebih dahulu sebelum menyertainya. DONE
  2. Korang kene Copy Banner/Gambar contest diatas dan Paste kn dekat entry contest anda.Kemudian korang Kena letak Banner/Gambar Contest diatas di SideBar Blog Korang and Link kan Banner tersebut ataupun link kn kat bawah Banner tersebut ke Blog Because She Is Nurulbadiah. DONE
  3. Korang Kena buat entry pasal " Show Me Your BFF Contest" dimana korang kena letakkan link ke Blog ini didalam entry tersebut. DONE
  4. Entry Korang hendaklah disertakan dengan Sekeping Gambar bersama BFF korang xkira berapa ramai pon berserta dengan sedikit kata-kata dibawah gambar tersebut.

    Ayat anda harus bermula dengan:
    Dear Nurulbadiah Lai,
    bla..bla..bla..(tell me in short about your bff) DONE
  5. Tagkan Kepada 4 blogger yang aktif and make sure diorang tahu telah Di Tag. DONE
  6. Pastekan entry Contest yang korang buat diruangan komen dekat entry nie. DONE

banner contest !

my bff picture is here :














Dear Nurulbadiah Lai,
oke nie la my bff since masuk kolej saranisah mat & nur safira ismail, kitowg da kenal lebih kurang 3tahun, walaupown baru jer 3tahun kenal kitowg da mcm adik beradik, mne tak nyer kitowg duduk 1 bilik kt hostel. mkn minum, tdow, lepak2, study, hangout semua same2. tp ade gak yg sedih tentang kitowg , yg sedihnyer biler salah sowg dari kitowg " nur safira ismail " pergi meninggalkan kitowg, yela time tuu awal tahun 2010, dye dpat panggilan jururawat pelatih kkm. sedih giler time nie siap merayu2 jangan tinggalkan aku & sara T__T . mmg susah sgt2 nk lupekan kenangan kitowg, g mne2 kt kuantan nie ade jer kenangan. tp walaupown skang kitowg da xduduk sekali tp kitowg still contact, & aku harap sangat persahabatan nie kekal sampai biler2 ! thats all ~


aku nak tag contest nie kat : 



nota : saya sayang bff saya 

4 comments:

il ya na said...

haiyo ter-tag kamo plak

http://ilanilyana.blogspot.com/2011/03/contest-beautiful-eyes-by-tennilicious.html

gadis oren said...

hehehe , oke nnti oren wat k .

Qaseh dalia adelia said...

gud luck dear

gadis oren said...

tengs qaseh !