Sunday, May 20, 2012

XPOSURE CAMP pasti GEMPAKK !

assalamualaikum ^^
meh nak story mory cket, KHAS buat semua IBU BAPA yang masih tercari2 pengisian yang berguna buat ANAK2 mereka ketika MUSIM CUTI SEKOLAH yang bakal bermula hujung bulan MEI nih~! kami di ASA Explore ada menyediakan XPOSURE CAM, iaitu kem musim cuti sekolah khusus untuk mereka yang berusia 10-17 tahun dengan pelbagai AKTIVITI MENARIK menanti anak2 anda~! yesss~! yesss~! dan yesss lagi~!

untuk pengetahuan anda banyak kelebihan yang akan anak2/adik2 akan DAPAT terutama pengalaman berharga bersama2 kami yang tak mungkin SAMA dengan mana2 TEMPAT~! so buat adik2 program kami khususnya, mari sertai kami di XPOSURE CAMP: 


TARIKH: 26-28 MEI 2012

TEMPAT: IMPIANA COUNTRY RESORT BT.14 HULU LANGAT SELANGOR
BAYARAN: hanya RM140 SEORANG (deposit RM70 bagi yang berminat)    merangkumi kos untuk penginapan(dormitori), makan minum selama program berlangsung, insurans, fail, nota bahan program, booklet, tag nama, headband, penceramah, fasilitator, sijil, cenderahati program dan PENGALAMAN yang cukup berharga~!bagi yang BERMINAT untuk menyertai XPOSURE CAMP anda boleh menghubungi kami untuk MAKLUMAT LANJUT~!


KLIK SINI UTK KE PAGE XPOSURE CAMP ;)


p/s: TEMPAT adalah TERHAD, siapa cepat dia yang dapat~"together with us" 


3 comments:

Anonymous said...

da follow... nice blog :)

gadis oren said...

tq ;)

Hafizah Zainal Abidin said...

Jom Join Sini (!) Ada Banyak Tutorial Di Sini (!) mynameishafizah.blogspot.com/ :D